Lina Pic
0

Personal Information

 • Housekeeper Candidate: Lina
 • Address:      Walter Sisulu, Zamdela
 • Birthdate:   1987/07/17
 • ID Number: 870717 *****
 • Languages: English and Afrikaans,  Home language: Sesotho
 • Health: Excellent
 • Marital status: Married
 • Dependents: ages : 4 (14, 13, 7 & 5 Years)

Availability & Salary Requirement

 • Monday – Friday
 • Travel to work
 • Salary: R3500 p/m

Education

 • Grade 11

Career History:

Housekeeper / Blignaut Family / Vanderbijlpark

 • Period: 2014 – 2019
 • Position:  Housekeeper, Cook
 • Working Hours: 5 Days a week
 • Reason for termination: Relocated

Duties:

 • Cleaning:
  •  Vacuum and cleaning of the house
  • Laundry and Ironing,
  • Window and curtain washing
 • Cooking
  • Pap & Wors
  • Meat
  • Vegetables & Potatoes
  • Pastas
  • Lasagne
  • Can cook from recipes

Skills and Interests

 • Friendly personality
 • Very good English and Afrikaans communication
 • Loves cooking and singing

Reference feedback:

According to the work references: Blignaut Family (WhatsApp)

Lina het vir my gewerk vir 6 jaar. Ek het verhuis en was ek verplig om haar te laat gaan. Sy is nederig en werk teen ñ redelike spoed. Kan eie inisiatief neem. Haar pligte by my was skoonmaak van huis. Was van vensters en moes soms die kaste in kombuis uitpak en uitwas. Sy het soms vir my gekook as ek haar gevra het. Was nie deel van haar pligte maar ek het soms ñ uitsondering gemaak vir as ek laat moet werk en was smaaklik. Kos soos kookvleis groente rys gebakte aartappels ensevoorts. Die indruk wat ek van haar kry oor kinders is dat sy ñ baie goeie ma is as ek sien hoe sy met haar eie seuns werk.

Leave us a comment